Štitonoša

Najčitaniji portal u Srbiji i regionu

Bleach
FILM KULTURA

Bleach nova sezona i sve što znamo!

Bleach je jedan od poznatih i najpopularnijih animea svih vremena. Bleach je zapravo manga koju je napisao i ilustrovao Tite Kubo. Anime se emituje od 2004. godine, a do sada je objavljeno oko 355 epizoda. Žanr ovog animea je šonen i avanturizam. Nedavno su izašle vesti o potpuno novoj sezoni animea Bleach. Pre nego što započnemo, imajte na umu da ovaj post može da sadrži zvanične spojlere iz prethodnog Bleach anime serijala. Ako ste razmaženi, predlažem da ovde prestanete da čitate post. Međutim, ako vam spojleri ne smetaju, možemo početi. Takođe imajte na umu da nismo napravili spojlere ili ih propuštali.

Datum izlaska nove sezone

Svi smo mislili da poslednji ark Bleach animea nikada neće biti animiran, jer smo godinama čekali, a on nikada nije stigao. Ali na sreću fanova Bleach-a, Bleach-ovu novu sezonu najavio je internet portal Shonen Jump nedavno u martu 2020. godine. Potvrđeno je da će konačni ark priče poznat kao „Hiljadugodišnji krvavi rat“ biti prilagođen u anime. Tačan datum izlaska ove nove sezone još uvek nije otkriven, ali potvrđeno je da će se emitovati 2021. Noriyuki Abe je direktor animea. Pisci koji su bili uključeni u anime su Masashi Sogo, Tsuyoshi Kida, and Kento Shimoyama.

Nova Sezona Bleach-a

Pisac nove sezone tek treba da bude potvrđen. Studio Pierrot pravi anime, pa bi trebalo očekivati da će oni i praviti novu sezonu. Zvanični partneri za licenciranje su Madman Entertainment, Viz Media, and Manga Entertainment. Tradicionalno, anime se emituje putem TV Tokyo. Ostale zvanične mreže koje emituju ovaj anime su Adult Swim, YTV, Neon Alley, Animax Asia, GMA Channel 7, AnimeCentral, Sony Movie Channel, Adult Swim, Animax (SABC 2), itd. Glavni akter Bleach-a je Ichigo Kurosaki, koji ima sposobnost poznatu kao Soul Reaper, zvana i Bog smrti. Cilj mu je da odbrani celo čovečanstvo od zla. Već smo videli u animeu kako prilagođava samo anime sadržaje, ali poslednja sezona biće prilagođavanje poslednjeg manga arka.

Interstellar (2014) – recenzija

Izvor: Štitonoša

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *