Štitonoša

Najčitaniji portal u Srbiji i regionu

Vodolije
HOROSKOP ZABAVA

INTELIGENTNE, STRASTVENE, POSEBNE: Šest razloga zašto obožavamo Vodolije

Sa inteligentnim, impulsivnim Vodolijama nikad nije dosadno!

Vodolija je vazdušni znak muškog pola, koji teško menja mišljenje. Nije uvek lako biti u njenom okruženju, ali je još teže bez nje!

Evo samo nekih od razloga zašto su super, a pročitajte i godišnji horoskop za Vodoliju! 

Neobične su

Vodolije su neobične, drugačije, misle da su uvek “na vrhu sveta”. Impulsivne su, ali dobri prijatelji, pre svega savetnici. Sa njima nikad nije dosadno, samo može nekad da bude stresno jer sa Vodolijama nikad nema mira. Bitno je da se nešto dešava da njima ne bi bilo dosadno i uvek imaju nove ideje kako da svaki dan bude zanimljiv.

Odlični su prijatelji

Vodolija je znak koji simbolizuje prijatelje u horoskopu, tako da njima nije teško da budu tu uvek za druge ljude. Ipak, nemaju puno prijatelja, ali te koje imaju, to su prava prijateljstva i na njih mogu da se oslone. Teško se uklope sa drugim ljudima, pa ne otvaraju dušu svima, pošto to nije njihov manir. Čak nekad mogu da budu hladne i neempatične za tuđe probleme, ako baš direktno ne mogu da pomognu, ali to i naglase.

Vredne su

Vodolija su efikasne i odgovorne. Sigurno neće da zabušavaju, ali moraju da imaju slobodu da posao urade na svoj način. Ukoliko imate šefa Vodoliju, to je odlično. On će Vam postaviti ciljeve, ali neće da ulazi u način na koji ćete to da uradite. Samo je važno da bude brzo. Važno je da poštujete rokove, da stalno unosite neke novine koje će da doprinesu bržem i boljem obavljanju posla. Cene svačije ideje i poštuju mišljenje drugih ljudi. Mogu da se druže sa kolegama, jako su fleksibilni i pozitivni, ali ih ne opterećujte porodičnim problemima pošto ih to ne zanima.

Veruju u ljubav, ne u “papir”

Vodolije teško ulaze u brak, to bude ili prerano ili jako kasno, pre svega jer se boje da brak može da ih ograniči u istraživanju. Morate im biti i prijatelj i partner u isto vreme. Lakše im je da žive u vanbračnoj zajednici ili da budu samo u vezi jer to ne zahteva previše obaveza, pa su odličan iuzbor za partnera ako Vam takva vrsta odnosa odgovara. Njima običaji jednostavno nisu toliko važni, već osećanja i razumevanje.

Strastvene su

Vodolije vole da eksperimentišu u se*su, perverzija svake vrste dolazi u obzir. Ne vole da čekaju na se*s, ali nikada neće pritiskati partnera. Njima ništa nije strano pa im recite svoje želje.

Inteligentne su

Sve što zamisle da nauče, nauče lako. Nije im ništa ni teško, ni strano. Brzo im ide napredak u bilo kojoj oblasti koja ih zanima, pa zadivljuju druge svojim rezultatima. One su uglavnom genijalne za neku određenu oblast, ali je bitno da ne izgube fokus i da se uvek trude da napreduju i da se usavršavaju.

Pop zvezde i digitalna “prodaja duše”

Izvor: Mondo.rs

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *