Štitonoša

Najčitaniji portal u Srbiji i regionu

Parfem
ZABAVA

Oni mirišu tako dobro? Saznajte koji je to parfem najbolji za nju ili njega!

Ukoliko ste se ikada pitali koji su to parfemi koje neko koristi ili koje parfeme parovi poklanjaju jedni drugima, onda je ovo pravi članak za vas!

Tom Ford Black Orchid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crna Orhideja, parfem sa svojim tamnim cvetnim srcem, prvobitno je dizajniran i lansiran kao ženski parfem, ali se ipak prilikom internacionalnog širenja i na osnovu statistike ustanovilo da muškarci čine 20% korisnika ovog luksuznog parfema.

Tom Ford Black Orchid, mračan i smeo miris, odgurnuo se daleko od ostalih modnih dizajnera koji su kreirali transparentne parfeme, sveže i čiste. Fordov taman pristup mirisima je zajednička nit u svim parfemima. Pored crne i misteriozne bočice, parfemi često imaju i reč black ili noir u svom nazivu. Napravljen od retkih, raskošnih i skupih sastojaka ovaj parfem je prepoznatljiv, a ujedno i tajanstven, izaziva čula i povećava želju.

Moderan i večan parfem koji u visokim notama sadrži francuski jasmin, crni tartuf, ylang-ylang, crnu ribizlu i uzavreo limun. U cvetno-začinskom srcu je crna orhideja Toma Forda koja je više imaginarna nego prava. U bazi su drvene note, tamjan, amber, vanila, balzamične note. Crna Orhideja je raskošna, tamna klasična, njen miris se može svrstati u jedan red sa najboljim kreacijama najboljih parfemskih kuća. Nije obična orhideja, već nešto raskošnije i ređe. Parfem Black Orchid je kao takav luksuzan, savršen za specijalne prilike, a njegova distribucija je ograničena. Ovo je savršen poklon za vašeg partnera!

Versace Dreamer

Muškarac koji ne poznaje granice, koji svoju snagu doživljava kao nešto sasvim prirodno. Spontano elegantan, elegantnog držanja, elegantne odeće. Za muškaraca koji je u vrhunskoj formi, fizički i mentalno…Pomalo filozof, pomalo junak…istraživač budućnosti…

Kada dovedu u pitanje koje su note Erosa, one su uvektekoje oduševljavaju nežniju polovinu.

Gornje note: Smreka, pelin, estragon

Srednje note: Vazdušasti cvet, ćilibarski ljiljan, iris

Donje note: Ćilibar, cvetovi duvana

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne lansira svoj novi muški miris Invictus koji predstavlja svežu sportsku kreaciju u odnosu na ostale parfemske kuće. Parfem je izašao u julu 2013. godine. Invictus, što na latinskom znači „nepobediv“, predstavlja moć, dinamiku i energiju. Miris započinje svežim grejpom i morskim akordom koji vode do aromatičnog srca lovorovog lista i jasmina zatim drvene baze guaiac drveta, pačulija, hrastove mahovine i ambergrisa. Bočica je dizajnirana u obliku pobedničkog pehara. Miris je dostupan kao 50 i 100 ml Eau de Toilette uz popratnu kolekciju za negu. Invictus je kreirao Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge i Dominique Ropion.

Gornje note: Grejpfrut, morske note, mandarina

Srednje note: Lovor, jasmin

Donje note: Drvo Guaiac, mahovina, pačuli, ambergris

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli lansira novi miris 2012. nazvan Roberto Cavalli Eau de Parfum. Miris se bazira na noti cveta narandže koja simbolizira Italijansku ženstvenost, ekstravaganciju i senzualnost, a tu su još i amberno – orijentalne nijanse benzoina, ružičastog bibera, tonke i vanilije. Parfem je napravljen za ženu koja nosi Cavallijeve haljine životnjskog printa i želi biti zapažena. Model, glumica i unuka Christian Louboutin-ija Elisa Sednaoui je muza novog parfema.

Gornje note: Roze biber

Srednje note: Cvet pomorandže

Donje note: Zrna tonke

Coco Noir Chanel

Coco Noir od Chanel-a je luksuzan, elegantan, sofisticiran, mističan i avanturistički parfem namenjen savremenim ženama. Ovaj parfem je inspirisan prošlošću, putovanjima, barokom i Venecijom noću, a otvara se notama grejpfruta i bergamota. U srcu ovog šarmantnog, prefinjenog, intrigantnog i očaravajućeg parfema su jasmin, ruža, narcis i geranijum, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota tonke, pačulija, sandalovine, vanile, belog mošusa i olibanuma.

Gornja nota: Grejpfrut, bergamot

Srednja nota: Jasmin, ruža, narcis, geranijum

Donja nota: Mahune tonke, pačuli, sandalovo drvo, vanila, beli mošus, olibanum

Carolina Herrera 212 VIP black

Novi muški parfem kuće Carolina Hererra, 212 VIP Black, odiše sezualnošću i predstavlja život najekskluzivnijih zabava – to su one privatne zabave daleko od pogleda javnosti koje niko ne želi da propusti. Predan, zavodljiv i smeo, 212 VIP Black obogaćuje čula i vodi ih do divljih noćnih izlazaka, definišući dogovore, pune iznenađenja i snažnih osećanja – onih koji prostruje telom kada stigne eksluzivna pozivnica ili stigne obaveštenje da je glamour nađen u Njujorku. Osećanje u noći u kojoj je sve moguće! Ovaj parfem obuzima čoveka poput oluje, izmaglica senzualnosti i smelosti gde ne postoje granice njegovog raspoloženja. 212 VIP Black, uzbudljiv poput noći, a koji otkriva elegantan i avanturistički karakter kao i muškarac koji ga nosi.

Gornja nota: Absint

Srednja: Lavanda, koža

Donje note: Mošus, ćilibar, vanila

Svoju voljenu osobu možete obradovati tako što ćete je iznenaditi nekim od navedenih ili nekim drugim parfemom na instagram ili facebook profilu Perfume Royal kao i kontaktom na +38169706211 ili +381605141114 (viber, whatsapp). Kvalitet je zagarantovan, a Vaša voljena osoba će se oduševiti Vašim malim znakom pažnje, bio to neki praznik, rođendan ili godišnjica!

Kako automobilom do Grčke? Evo kako!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *